Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari: Kokonaisvaltainen hyvinvointi – näin saat lisää energisyyttä ja keveyttä arkeen

27 maaliskuun @ 09.00 - 10.00

Suomen Yrittäjänaiset järjestää webinaarin: Kokonaisvaltainen hyvinvointi – näin saat lisää energisyyttä ja keveyttä arkeen
Ke 27.3.2024 klo 9-10 – koulutus on tarkoitettu Suomen Yrittäjänaisten jäsenille.

Webinaarissa käydään läpi niin ravitsemusta, liikkumista kuin palautumistakin sekä vireystilan säätelyä. Webinaari sopii sinulle, mikäli kaipaat arkeesi ja hyvinvointiisi sinun näköisiä työkaluja etkä aiemmin ole ehkä onnistunut elämäntapamuutoksen tekemisessä. Teet paljon ehkä asioita jo nyt oman hyvinvoinnin eteen, mutta et ole varma keskitytkö oikeisiin asioihin. Webinaarissa pureudutaan myös omiin tapoihin, ajatuksiin, uskomuksiin. Tulet saamaan konkreettisia vinkkejä oman hyvinvoinnin parantamiseen sekä motivaatiota ja syvemmän syyn itsestä huolehtimiseen. Webinaarin jälkeen hahmotat paremmin, miten saat rakennettua omaa arkeasi niin, että pienin askelin parannat omaa hyvinvointiasi sinulle sopivalla tavalla ja saat lisää energisyyttä ja keveyttä elämään.

Hanna Antti-Poika, hyvinvointi- ja mentaalivalmentaja

Hanna on kokenut valmentaja ja 13 vuoden yrittäjätaipaleensa aikana hän on auttanut tuhansia naisia saavuttamaan energisemmän ja kevyemmän olon, nostamaan kuntoa, ilman kituuttamista ja kovia treenejä, jotta he ovat voineet nauttia taas elämästään iloisempana ja virkeämpänä ja tuntemaan olonsa tyytyväiseksi ja itsevarmaksi omassa kehossaan. Tausta ennen hyvinvointialaa on rahoitusmaailmasta, ja itsekin perheenäitinä Hanna tietää kiireisten naisten haasteet työn ja vapaa-ajan kuormituksen tasapainottamisessa. Ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin koulutus sekä NLP-opinnot ovat tuoneet paljon kokonaisvaltaiseen valmennukseen, sillä kehoa ja mieltä ei voi erottaa toisistaan.

Laita jo nyt kalenteriin ylös. Ilmoittautuminen webinaariin avataan myöhemmin.

Tiedot

Päivämäärä:
27 maaliskuun
Aika:
09.00 - 10.00

Yhteistyössä