Jäsenyrityksiä

Aallonmurtaja Coaching Oy

Aallonmurtaja Coahcing Oy toimii turvasatamana ja estää suurten aaltojen pääsyn työyhteisöösi. Meidän tukemana rakennat menestyvän, hyvinvoivan työyhteisön, jolloin aallokko ei nouse haitallisiin mittoihin myrskylläkään. Tarjoamme henkilökohtaista ja vaikuttavaa yritysvalmennusta työyhteisönne menestymiseen ja henkilöstön hyvinvointiin.
0503275630
www.aallonmurtajacoaching.fi


Alusasuliike Siro / Sirock Oy

Alusasujen Erikoisliike Siron kattavat valikoimat, tarjoavat sinulle myyjien ammattitaitoisella opastuksella: Rintaliivit, housut, korsetit, bodyt, yöasut, aamutakit, kylpytakit, sukat ja sukkahousut.
050 567 5306
www.alusasuliike.fi


Angelma & Mäkelä Oy Hämeenlinna


Art Henni Laine

Uniikkeja, persoonallisia akryylimaalauksia. Myös tilauksesta!
0401531261


Asianajotoimisto Annia Oy

Tarjoamme laadukkaita oikeudellisia palveluita kaikissa lakiasioissa. Haluatteko luotettavan ja kokeneen lakitiimin taaksenne? Meidän tiimillämme on vahva ammattitaito ja yli 10 vuoden kokemus monipuolisesti eri oikeudenaloista. Erikoisosaamistamme ovat esimerkiksi perhe- ja perintöoikeus, riitatilanteet, sopimukset, asunto- ja kiinteistökauppariidat työoikeus ja rikosoikeus.
0406722255
www.annia.fi


Aurinkolaakso oy

Aurinkovalmennus - Hyvinvointia keholle ja mielelle sekä järjestystä kotiin. Ravinto- ja rentousvalmennus, ammattijärjestäjän palvelut sekä unelma- ja tavoitekoulutus.
www.aurinkovalmennus.fi


AW-Apuna tmi

Olen kiinteistönvälittäjä, itsenäisenä yrittäjänä RE/MAX-ketjussa. Keskityn pääasiassa Kanta-Hämeen alueeseen. Verkostoni on erittäin laaja Hämeenlinnassa. Vahvuuteni on palveluasenteeni ja myyntitaito - tietenkin alan lainsäädäntö on hallussa.
0505489049


Bloomington - hyvinvoinnin huoltamo

Lempeitä hoitoelämyksiä perinteitä ja luontoa kunnioittaen - yksilöllisesti ja ammattitaidolla, lämmöllä ja välittäen. Luonnollisesti. Hyvinvoinnin huoltamolla sinua palvelee luonnonmukaiseen ja holistiseen hoitamiseen erikoistunut koulutettu sky-/ekokosmetologi, kalevalainen jäsenkorjaaja, aromahoitaja sekä Hoitava Hengitys HB® -ohjaaja.
+358408251658
www.bloomington.fi


Bränditoimisto Brandana

Olemme rakentamassa ja tukemassa vastuullisia ja kestäviä brändejä. Palveluina markkinoinnin ja brändin asiantuntijapalvelut, mentorointi, koulutus ja valmennus. Autamme yrittäjiä ja yrityksiä liiketoiminnassa kokonaisuutena, brändi läpileikkaavana teemana - selkeä ja kirkas brändi tuo menestystä.
www.brandana.fi


DecoSerpent

Olen tapahtumista inspiroitunut tyyppi. Haluan ilmentää tilaajan toiveet ja kertoa miten tapahtumia kannattaa suunnitella. Konsultoin, budjetoin, tuotan ja autan missä tarvitaan. Palvelumuotoilu koulutus auttaa keskittymään olennaiseen ja AMK sisustussuunnitelijan näkemys värit mätsäämään. Haluan muuttaa arkisen tapahtuman unohtumattomiksi muistoiksi.
+358400491974


Eezy VMP

Eezy VMP Hämeenlinna on henkilöstöpalveluille ammattilainen. Tarjoamme yrityksille ja yhteisölle henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, ja HR- asiantuntijapalveluita 30 vuoden kokemuksella. Meille asiakkaiden liiketoiminnan ymmärtäminen ja henkilökohtainen palvelu on tärkeää. Autamme yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa ja hallitsemaan työvoimaa tehokkaammin. Ota yhteyttä!
0509178540
Www.eezy.fi


Energiset Kolmonen

Kädet valmiina Sinua varten! Klassinen hieronta, energiahieronta, rentoutusvenyttelyt (Shindo, Sonkyo-strech) Vastaanotto; Turenki, koti-, yritys-,yhteisökäynnit. Koulutettu hieroja Mia-Mari Saari
+358 505709489


Fabled Creations Oy

Sosiaalisen median palvelumuotoilu, sisällöntuotanto ja managerointi Sosiaalinen media on leikkikenttämme jonka käännämme tehokkaaksi markkinoinniksi! Fabled Creations luo sinulle sosiaalisen median strategan, tuottaa toimivan sisällön, manageroi puolestasi tai opettaa yrityksesi tuottamaan itse toimivaa somesisältöä.
0400795588
https://fabled.fi/


Halla Health Spa Oy

Halla Health Spa on uusi kauneus- ja hyvinvointihoitola Hämeenlinnan Kaurialassa. Meille voit tulla levollisin mielin hoitamaan ihoa, kehoa ja mieltä. Intohimomme on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja laadukkaat kauneuspalvelut. Toimimme samassa rakennuksessa Kehome-hyvinvointikeskuksen kanssa ja rakennuksen pihassa on ilmainen pysäköinti.
+358 40 575 5414
www.hallahealthspa.fi


Hanna Vee

Tatuointiartisti
0445799011


Helmiina Kotipalvelut Oy

Tarjoamme kodinhoitoa ja hoivapalveluita laadukkaasti, kiireettömästi ja luottamuksella. Anna kun autamme!
0504724404
www.helmiinakotipalvelut.fi


Hierontapiste Sirpukka

Hyvinvointia keholle ja mielelle! Sirpukka on rauhallinen ja tunnelmallinen hoitola torin laidalla Hämeenlinnassa.Palveluvalikoimista löytyvät ihanat rentouttavat ja hemmottelevat hoitopaketit myös pienryhmille. Valikoimissa; - Klassinen hieronta - Urheiluhieronta - Vyöhyketerapia - Access bars energiahoidot - Neurosonic värähtelyterapia Tervetuloa rentoutumaan!
+358400785906
www.sirpukka.fi


Hämeen Laatu LKV Oy

Laadukasta kiinteistönvälitystä kiinteillä välityspalkkioilla Hämeenlinnan seudulla - sinusta ja kodistasi välittäen!
0504525254
www.laatulkv.fi


Isännöinti Mannila Oy

Isännöintiä suurella sydämellä koko Kanta-Hämeen alueella.
010 571 0900
www.manni.la


Kankaisten Tila

Ihana keidas itsepoimijoille, perheille, ryhmille ja ohikulkeville herkkusuille. Mansikoita, vadelmia, herneitä ja pientuottajien elintarvikkeita ja lahjatavaraa. Kahvila. Joulupuoti. Tervetuloa!
0500485441
Www.kankaistentila.com


Kaunista Pintaa by Eeva Kajan tmi

Maalaus- ja tapetointityöt sisustajan silmällä ja maalarin ammattitaidolla.
044 5705581
www.kaunistapintaa.fi


Kosmenautti Oy (Kosmenautin Kauneushuone)

Kosmenautin Kauneushuone sijaitsee idyllisellä Suomen Kasarmilla Hämeenlinnassa. SKY-kosmetologi Miljan palveluihin kuuluvat mm. hemmottelevat Unna Nordic & EKOPHARMA kasvohoidot, Gua sha, Yumi ripsien kestotaivutus & kulmien laminointi, Shellac kestolakkaus, lettikampaukset ja jalkahoidot. Ryhmille ja yrityksille tilauksesta myös meikkikeikat. Lämpimästi tervetuloa hemmoteltavaksi!
0415070284
www.kosmenautti.com


Kukkia Design

KUKKIA DESIGN Visuaalisen suunnittelun toimisto, joka luo laadukkaita ja henkilökohtaisia ratkaisuja yrityksellesi. ~ Verkkosivusuunnittelu, logosuunnittelu, valokuvaus tai yhtenäinen ilme sosiaaliseen mediaan. Käyntikortit, lahjakortit, flyerit, tarrat, julisteet tai muu painettava materiaali. ~
0503575237
www.kukkiadesign.fi


Kultainen Kirahvi Oy

Täyden palvelun lasten kirppis Hämeenlinnan Tiiriössä! Valoisasta myymälästämme löydät suuren valikoiman lastenvaatteita ja -tarvikkeita, myös aikuisille jotakin! Myy itse omassa pöydässä tai varaa täyden palvelun palvelun myyntipalvelupaketti. Saman katon alla myös Juhlakirahvi, josta saat ilmapalloja heliumtäytöllä ympäri vuoden. Tervetuloa!
+358505530999
Www.lastenkirppiskirahvi.fi


Käännöspalvelu Hagemeier

Käännös- ja yrityspalveluja
0404510020


Lakiasiat Iris

LAKIASIAT IRIS Perheoikeudellisten asioiden asiantuntija.
+358404551210


Lasipiha VP-Tekoniemi Oy

Lasipiha on Hämeenlinnan keskustassa toimiva taidelasimyymälä ja verkkokauppa! Valikoimaamme kuuluvat mm. taidelasitarvikkeet tiffany-, lyijylasi-, lasinsulatus- ja mosaiikkitöihin sekä valmiit taidelasityöt lahjaksi tai kotiin. Valmistamme myös taide- ja sisustuslasitöitä tilauksesta, järjestämme lasityökursseja ja teemme pieniä lasitustöitä, kuten peilejä ja lyhtyjen ja taulujen lasituksia.
0500668441
https://www.lasipiha.fi


Liiketila KokoNaisuus Oy

Hieronta- ja kuntoutuspalvelut kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Erityisosaamisena raskausajanpalvelut, erkauma- ja lantionpohjan kuntoutus sekä seksuaaliterapia, psykoterapia ja työnohjauspalvelut.
050 574 4297
www.liiketilakokonaisuus.fi


Linnatili

Linnatili tarjoaa kirjanpitoa sekä sähköisenä että mappiasiakkaille. Teemme myös taloyhtiöiden kirjanpidon ja toiminnantarkastuksen. Sähköisten ohjelmien ansiosta asiakkuuksia voidaan hoitaa muualtakin kuin Hämeenlinnasta. Yrittäjien neuvontapalvelu on tärkeä osa palvelumme sisältöä.
+358407253550
www.linnatili.fi


Malhotra Wellness

Malhotra Wellness tarjoaa kattavaa tutkimusopastusta terveystutkimuksiin. Verkkosivustomme, Rhealthstudies, tarjoaa henkilökohtaista ohjausta ja laajan valikoiman verkkokursseja terveydenhuollon ammattilaisille ja opiskelijoille. kurssien tavoitteena on varustaa opiskelijoille edistyneitä terveysalan taitoja ja tietoja, jotta he voivat saavuttaa akateemiset ja ammatilliset tavoitteensa.
www.rhealthstudies.fi


Marketigation

Marketigation on uuden ajan digitaalisen markkinoinnin toimisto. Olemme erikoistuneet pienien ja keskisuurten yritysten markkinointiin.Palveluitamme ovat mm. nettisivujen teko, hakukoneoptimointi, Googlen maksetut mainokset, sosiaalinen media, sisällöntuotanto ja tarinallistaminen sekä markkinointistrategiat. Autamme yrityksiä kasvattamaan myyntiään digitaalisen markkinoinnin avulla.
+358405856817
marketigation.fi


Musiikkiteatteri Spektri Oy

Musiikkiteatteri Spektri tarjoaa laulun- ja musiikkiteatterin opetusta kaiken ikäisille vauvasta baariin. Lisäksi yritys tarjoaa kokoonpanoja, esityksiä ja koulutusta yrityksille ja yksityishenkilöille. Spektrillä on iloinen, mukaansatempaava ja ammattitaitoinen porukka ohjaamassa. Pääset mukaan toimintaan ilman aiempaa kokemusta. Mukaan tuu!
+358413140976
Https://musiikkiteatterispektri.fi


Myllytalo

Tarjoamme satavuotiaan kotimme, Myllytalon, käyttöönne varmoina siitä, että sen ilmapiiri antaa jokaiselle jotain. Majoitus-, kokous-, koulutus- ja hyvinvointipalvelut sijaitsevat vain 3,5 km Hämeenlinnan keskustasta. Uniikki kokonaisuus sisältää mm. kaksi tasokasta asuntoa sekä LatoSpa:n saunan ja paljun. Palvelemme n. 5-12 hengen ryhmiä yksilöllisesti räätälöiden, tervetuloa!
040 5720393 / 040 5443784
www.myllytalo.fi


Naisdesign

Vahva, näyttävä brändi auttaa liiketoimintaasi kasvamaan. Autamme kaikenkokoisia yrityksiä erottumaan edukseen. Asiakkaitamme ovat erityisesti pienet ja keskikokoiset yritykset sekä yhdistykset.
+358400326531
www.naisdesign.fi


Olmedita

Kauneutta ja hyvinvointia. Kestopigmentointeihin ja ihon terveydenhuoltoon erikoistunut klinikka. Meillä sinua palvelee aina toimenpiteisiin kouluttautunut terveydenhuollon ammattilainen.
0504640608
Olmedita.com


Parolantien Kukka & Hautaus

Olemme täyden palvelun kukkakauppa ja hautaustoimisto Hämeenlinnassa. Kukkakauppamme palvelee tuttuun tapaan pyhänä ja arkena 8-20. Tervetuloa!
03-6756872
www.parolantienkukkapalvelu.fi


Pieni Keidas

Hyvinvointia sinulle kätilön ja koulutetun hierojan turvallisissa käsissä. Tarjoan laajasti hierontaa, myös raskaana oleville ja vauvoille. Lisäksi yksityisen kätilön palveluita mm. imetysohjausta yksilöllisen tarpeen mukaan. www.pienikeidas.fi
0505312873
www.pienikeidas.fi


Pieni Waate-Kammari/Riinan Kivijalka Oy

Aikuisten naisten kivijalkaliike torin kupeessa. Rentoa pukeutumista kaiken kokoisille. Tervetuloa palveltavaksi! Avoinna Ma-Pe 10.00-17.00 ja La 10.00-14.00.
0407633877/0442012196


Purppurasydän

Olen laulaja ja esitän balladeja, iskelmää, jazzahtavia sävelmiä ja pikkuisen poppiakin taiteilijanimellä Mari Anela. Lisäksi autan aloittavia artisteja ja lauluntekijöitä Musiikkikatu-palvelun kautta.
marianela.fi sekä musiikkikatu.fi


Rostedt & Co.

Täyden palvelun suunnittelutoimisto. Saat meiltä interaktiiviset ratkaisut markkinoinnin, asiakaspalvelun, viestinnän ja tuotannon tarpeisiin. Avaimet käteen -periaatteella, ideoinnista toteutukseen. Teemme mm. www-sivustoja, verkkopalveluita, verkkokauppoja, visuaalista suunnittelua, digitaalista ja painomarkkinoinnin suunnittelua ja toteutusta ja pystymme luomaan yrityksenne verkko- ja markkinointistrategian. Pyrimme edistämään asiakkaan liiketoimintaa luomalla uskottavan kuvan verkkoon.
0451212104
http://rostedt.co


Sarka Design

Sarka Design on sisustusarkkitehtitoimisto, joka suunnittelee tiloja kaikkiin elämän tarpeisiin, koteja ja työpaikkoja.
0407743412
www.sarkadesign.fi


Sirock Oy

Alusasuliike Siro palvelee ilolla ja ammattitaidolla Kauppapaikka Tavastilassa, Hämeenlinnassa. Valikoimiimme kuuluu alusasujen lisäksi uimapuvut ja bikinit, yöasut ja kylpytakit, lämpimät kerrastot sekä sukat ja sukkahousut.
036122277
www.alusasuliike.fi


SisältöStudio Miia Salminen Oy

SisältöStudio Miia Salminen Oy tarjoaa markkinointi-, ja sisällöntuotantopalveluita. Videokuvauspalvelut Valokuvauspalvelut Ilmakuvauspalvelut Somesisällöntuotantopalvelut Markkinointipalvelut SisältöStudio Miia Salminen Oy 0505327271 miia@sisaltostudiomiiasalminen.fi
+358505327271
www.sisaltostudiomiiasalminen.fi


SK Wellness & Consulting

SK Wellness & Consulting tarjoaa monipuolisia hyvinvointi- ja liikuntapalveluita, koulutusta sekä konsultointia yksilöille, yrityksille ja organisaatioille. Laajennamme toimintaamme hierontapalveluihin ja luovan hyvinvointistudion perustamiseen. Tavoitteemme on edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjoamalla kokonaisvaltaista hyvinvointiin keskittyviä palveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan.
+358401388072


Team Satulasepät Ky

Hevosvarusteiden (lähinnä satuloiden) korjaus, sovitus ja myynti. Hyvinvointiin liittyen myös Bemer ja Asea edustus www.timmit.fi
+358505716133
www.satulasepat.fi


THRavinto

THRavinto-Yksilöllistä ravitsemusohjausta on yhden naisen yritys. Toimipaikkana ovat Forssa ja Hämeenlinna. Tarjoan yksilöllistä ravitsemusohjausta, sisältäen mm. sairauksen ennaltaehkäisyyn, suoliston hyvinvointiin, pysyvään painonhallintaan ja uneen liittyviä asioita. Ravitsemusohjauksessa keskitytään tukemaan elimistön toimintaa ja hakemaan tasapainoa. Käytössäni on myös Hämeenlinnan työhuoneella fysioakustinen tuoli, jota käytän apuna stressiperäisten oireiden hoitoon ja rentoutukseen. Erilaiset ravitsemusaiheiset luennot ja kurssit kuuluvat myös toimenkuvaani.
0505168887
www.thravinto.com


Tiina Vehkakoski-Helen Ky

Taitoa, vastuuta, huolenpitoa TVHKY isännöintiä
036171875
http://www.vehkakoski-helen.fi


TiliVäre Ky

0406760461
www.tilivare.fi


TMI Iina Komeri/ K-Market Visamäki

Trendikäs, hyvän mielen kyläkauppa 🙂
0443362111


Tmi Jessica Tolvanen

Tutustu ainutlaatuisiin LPG-hoitoihimme, jotka yhdistävät terveyden, lihasten hoidon, palautumisen ja kauneuden parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme yksilöllisesti suunniteltuja hoitoja, jotka edistävät lihasten hyvinvointia, käsittelevät fasciaa ja tarjoavat rentouttavaa hierontaa. Kokonaisvaltainen lähestymistapamme tukee kehosi hyvinvointia ja kauneutta samanaikaisesti.
0504918569
https://www.fysioproline.com/connect


Tmi Raili Viljanen

Pakkaustarvikkeiden edustusmyynti. Kartonkipakkaukset, paperi- ja muovipussit, paperi-ja muovikassit suoraan varastosta tai painettuna tilaustyönä. - Lisäksi toimistotyöt kätevästi ostopalveluna.
0400851113


Tmi Susanna Niemelä

Fysioterapeutti
0445363296
www.hameenlinnanomt.fi


Tmi Tuulenpuuska Satu Leppänen

Kotipalveluyritys


Tori-Optiikka Oy

100% hämeenlinnalainen naisjyrittäjävetoinen, ketjuihin kuulumaton optikkoliike Hämeenlinnassa torin alalaidalla. Nähdään hyvin!
036537777
www.torioptiikka.fi


TuliTammi

TuliTammi tarjoaa Hämeenlinnassa Linnan kasarmilla perinteistä jäsenkorjausta, mobilisoivaa hierontaa, kuumakivihierontaa ja stressinpurkuhoitoja. Hoitohuoneelta löytyy myös Neurosonic-rentoutuspatja. Tutustu tarjontaan tarkemmin nettisivuilta ja varaa aika sähköisen ajanvarauksen kautta tai puhelimella. Lämpimästi tervetuloa!.
045 78374455
www.tulitammi.com


Työnohjaus- ja konsultointipalvelut Luovuus Oy

Teen ratkaisu- ja voimavarakeskeistä työnohjausta asiakkaideni toimijuutta vahvistaen. Ratkaisukeskeisessä työnohjauksessa katseet ovat tulevaisuudessa ja omissa tavoitteissa, keskustelun ja pohdinnan avulla oivalletaan ja opitaan uusia näkökulmia. Työnohjaan yksilöitä, pareja ja ryhmiä (3–8 henkilöä). Työnohjaan myös esihenkilöitä, esihenkilöryhmiä ja johtoryhmiä.
+358452111822


Valokuvaus Maiju Forss

Tarjoan monipuolisia valokuvauspalveluita suurella intohimolla. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun näköinen kuvaus!
+358415076177
www.valokuvausmaijuforss.fi


Vauvan Kaari

Vauvan Kaari tarjoaa vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa ja imetysohjausta kotikäynteinä Hämeenlinnassa. Jos tarvitset yksilöllistä ohjausta tai tukea vauva-arkeesi ja vauvasi hyvinvointiin, niin otathan yhteyttä. Löydät minut myös Instagramista ja Facebookista! @vauvankaari Ystävällisin terveisin Sinna Rautarinta
0440841945
www.vauvankaari.fi


Wilcode Oy

Wilcode Oy on vuonna 2020 perustettu hämeenlinnalainen perheyritys, joka on erikoistunut ohjelmistokehitykseen, UI/UX-suunnitteluun sekä erilaisten verkkosivujen kehitykseen. Ammattitaitomme ulottuu verkkopalvelujen suunnittelusta niiden tekniseen toteutukseen. Haluamme tehdä jokaisesta projektista ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan.
Wilcode.fi


Yhteistyössä