Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sadonkorjuujuhla

1 syyskuun, 2023 @ 18.00 - 23.00

Tule viettämään hauskaa iltaa ja nauttimaan herkullisesta all you can eat – buffasta sekä vatsaa kutkuttavasta stand up showsta tunnelmalliseen Miller´s BBQ:hun Kruununmyllylle.

Ilta starttaa Miller´s BBQ:n savustettujen herkkujen äärellä ja syödä saat nimittäin niin paljon kuin jaksat! Illan menuuna on lihoista brisket, possunkylki ja kana, sekä lisukkeista ceasar-salaatti, coleslaw, frittiperunat sekä tomaatti-kesäkurpitsa-salaatti. Jälkkäriksi Millerin poikien oma tekemää pehmistä sekä kahvi/tee. Etukäteen tilanneille on mahdollisuus myös kasvisruokavaihtoehtoon, valitsethan tämän ilmoittautumisen yhteydessä!

Illan ohjelmana on kolmen kotimaisen huippukoomikon yhteisshow Huviseurat. Heli Sutela, Anders Helenius ja Antti Haapala ovat kaikki tuttuja näkyjä televisiosta ja Suomen stand up -klubeilta. Nyt nämä kolme kotimaisen stand up -komiikan mestaria pakkaavat huumoriheinähattunsa ja komediapicnic-vilttinsä samaan kesäkiesiin ja tulevat Hämeenlinnaan meidän iloksi.

Koska ilta on rakennettu yhteistyössä Hämeenlinna Yrittäjät, Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaisten, Hämeen Kauppakamarin sekä Janakkalan Yrittäjien kanssa, on paikkoja rajoitetusti tarjolla. Olethan hereillä, ennen kuin nopeat syövät hitaat!

Lipun hinta on 39€/henk. arjolla on kaksi lippua per jäsen, joten avec on tervetullut mukaan. Ilmoittautumiset 18.8.2023 mennessä tai siihen asti kun lippuja on tarjolla hameenlinna@yrittajanaiset.fi

Tiedot

Päivämäärä:
1 syyskuun, 2023
Aika:
18.00 - 23.00

Yhteistyössä